Kennis. Passie. Resultaat.

Ericsson - DeLorentz & Partners

Al decennia verzorgt het bedrijf waarvoor Marco van ’t Slot werkzaam is, faciliteiten aan de diverse radio- en televisieomroepen op het Hilversumse Media Park. Eerst onder de vlag van de NOB, later zelfstandig als Technicolor. Met de overname in 2012 door de Scandinavische multinational Ericsson, is het bedrijf voor Van ‘t Slot een nieuwe dynamische fase ingegaan welke enorm veel kansen biedt. Eén ding is niet veranderd: “We hebben altijd snel de juiste IT-medewerkers nodig”.

 

Specifiek personeel

Als Head of Operations heeft Marco binnen Ericsson voortdurend behoefte aan het juiste personeel: “Toch is er de laatste jaren veel veranderd in ons vak. Onze dienstverlening op radio- en tv-gebied bestaat onder andere uit het faciliteren van eindregie’s, studio’s, contentplatformen en verbindingen. Hiervoor wordt de laatste jaren meer en meer gebruik gemaakt van IT technologie, waarvoor je specifiek personeel nodig hebt. Mensen die niet alleen de juiste IT kennis hebben maar ook de juiste competenties bezitten voor het omroepwerk. Voor die combinatie van hard- en soft skills kan ik altijd bij André van Dam van DeLorentz terecht. Ik vind het vooral prettig dat hij aan een half woord genoeg heeft en dan met de juiste mensen komt.”

 

André van Dam over de samenwerking

“Marco is voor ons de spil in de contacten met de Scandinavische multinational Ericsson. We kennen elkaar goed en ik weet inmiddels precies welk type IT-er bij zijn specifieke wensen past. Ik ben er trots op dat we de de afgelopen jaren met succes tientallen IT-ers hebben ingezet voor korte en langere projecten. Soms komen die uit ons eigen bedrijf maar ook ga ik specifiek op zoek binnen ons uitgebreide netwerk.”