Kennis. Passie. Resultaat.

Inrichting/Organisatie - DeLorentz & Partners

Zijn grijze haren verraden een grote ervaring, maar toch wordt Leon Limpens gezien als een van de ‘jonkies’ bij DeLorentz & Partners. De specialist op het gebied van inrichting en organisatie werkt namelijk ‘pas’ vier jaar bij het bedrijf. En met ontzettend veel plezier: “De mensen zijn hier de norm.”

 

“De juiste keus!”

Leon werkt nog relatief kort voor DeLorentz, maar hij kent André al sinds de jaren ’90 toen ze samenwerkten op toenmalige ICT projecten. Contact bleven ze altijd houden. Leon: “Een paar jaar geleden was er zo’n moment dat ik het tijd vond een nieuwe stap te maken. Ik weet nog dat André tegen me zei: ‘Kom je nou dan eindelijk bij ons werken?’ Zo gezegd, zo gedaan,” zegt Leon met een grijns die aangeeft dat die keus tot nu toe de juiste is geweest.

 

Optimaal afstemmen

Leon is werkzaam voor Professional Services van DeLorentz, wat betekent dat hij regelmatig projecten uitvoerd voor andere bedrijven. Zijn specialisatie is de inrichtingskant, het organiseren. Leon: “Bij klanten tref je meestal een ICT-structuur aan die al vanaf het begin, soms in tientallen jaren, is gegroeid. Onze taak is om middels een veelgebruikte methodiek, het zogeheten ITIL systeem, die bedrijven op gebied van ICT opnieuw in te richten. Dat doen we onder andere door de verschillende afdelingen optimaal op elkaar af te stemmen. Ook geven we advies welke mensen je daarvoor het beste kunt gebruiken.” Leon wordt vaak als projectleider ingezet, waarbij graag gebruik wordt gemaakt van zijn kennis en ervaring op gebied van inrichting en organisatie. Hij heeft dat zelfs intern gedaan bij DeLorentz, om de snelgroeiende Managed Services te stroomlijnen.

 

Coaching en ontwikkeling

Leon, die voor diverse ICT-bedrijven heeft gewerkt, kan het als geen ander weten: DeLorentz is niet te vergelijken met andere bedrijven. Leon: “Hier geldt de menselijke maat, de mensen zijn de norm. En dat maakt dit bedrijf ontzettend prettig om voor te werken. Vergis je niet: we zijn een uiterst professionele organisatie maar toch kan er enorm veel. Er wordt ontzettend veel energie gesproken in ontwikkeling en het coachen van mensen. Als je je op een bepaald gebied wil ontwikkelen, kan dat hier eigenlijk altijd.”