Kennis. Passie. Resultaat.

Professional Services - DeLorentz & Partners

Marc de Waart is een goed voorbeeld van de mogelijkheden die DeLorentz & Partners z’n medewerkers biedt. Marc was al een ervaren beheerder toen hij in 2005 toetrad tot ‘DLP’ zoals hij het bedrijf zelf noemt. Daar ontwikkelde hij zich verder tot specialist op gebied van netwerkbeheer en beveiliging, zoals firewalls. Marc is nu bezig met een nieuwe uitdaging naast zijn werk als beheerder: projectmanagement. “Het is heel bijzonder dat je als techneut de kans krijgt om je aan de projectkant verder te ontwikkelen.”

 

Handjes aan de knoppen

“Beheer is nog steeds mijn belangrijkste bezigheid”, legt Marc uit. “Heel dynamisch want je werkt op lokatie voor telkens nieuwe klanten en het is echt ‘de handjes aan de knoppen’. Ik doe daarin zowel de start van een project als het beheer. DeLorentz is een kennisorganisatie maar ook een organisatie waarin de mensen kunnen blijven groeien. Ik kreeg de laatste jaren steeds meer interesse voor de projectkant van het werk. Om aan het begin mee te denken met de klant en samen nieuwe technieken te realiseren.”

 

Cursussen

“Voor een techneut zoals ik, is zo’n overstap soms best lastig om te maken. Niet bij DeLorentz. Toen ik de wens uitsprak me in die richting te willen ontwikkelen, heb ik een aantal trainingen kunnen doen, op gebied van communicatie, gericht leiderschap en dergelijke. En daarnaast is André actief op zoek gegaan naar een project waarin ik die kennis zou kunnen toepassen. Dat is uiteindelijk een zorginstelling geworden. Met de ervaring die ik daar opdoe, hoop ik uit te groeien tot volwaardig projectleider.”

 

“Een hecht bedrijf”

Op de vraag wat Marc leuk vindt aan Delorentz & Partners hoeft hij niet lang na te denken: “De sfeer, we zijn een heel hecht bedrijf. Ik ben vanuit mijn werk heel weinig op kantoor maar toch word ik in alles betrokken en is er veel onderling contact. Nieuwe ontwikkelingen worden met iedereen gedeeld en dat zorgt voor saamhorigheid, ook als je zoals ik niet vaak op kantoor bent. Regelmatig zijn er interne avonden waar nieuwe producten worden getoond en besproken. En de korte lijnen hier vind ik erg prettig. Ik kan altijd bij André naar binnen lopen. Ik mag hem dag en nacht bellen, da’s geen probleem zegt-ie altijd. Niet dat ik dat doe hoor!”