Hospitality

Voor elk facet binnen de hospitality is een oplossing denkbaar. DeLorentz & Partners heeft de kennis in huis om een ICT omgeving neer te zetten waar al deze oplossingen betrouwbaar en snel op functioneren. Deze ICT omgeving dient als een integrale oplossing die al deze toepassingen verbindt tot één geheel. Hierdoor nemen wij als vanzelfsprekend de regie om deze toepassingen functionerend te krijgen en te houden.

Lees meer…

Private Equity & Pensioenfondsen

DeLorentz & Partners is vertrouwd met DNB (De Nederlandsche Bank) en AFM (Autoriteit Financiële Markten) eisen en zodoende bekend met self-assessments en risicoanalyses op het gebied van clouddiensten, cybersecurity en governance. De digitalisering en afhankelijkheid ervan, naast de wettelijke controle, maken de vereiste niveaus van continuïteit, efficiency en klantservice erg hoog. 

Lees meer…

Zorg & Goede doelen

Zorg & Goede doelen hebben een grote verantwoordelijkheid binnen onze samenleving. DeLorentz & Partners heeft als doel om organisaties in deze sector te assisteren bij het opzetten van een uitgedachte ICT omgeving – hierdoor is er meer tijd voor datgene waar het allemaal om draait.

Lees meer…

Overheid & Non-profit

Overheid & Non-Profit organisaties hebben een grote verantwoordelijkheid om data te waarborgen. DeLorentz & Partners assisteert bij het opzetten van een ICT strategie en helpt keuzes te maken op het gebied van security & privacy.

Lees meer…