Private Equity & Pensioenfondsen

DeLorentz & Partners is vertrouwd met DNB (De Nederlandsche Bank) en AFM (Autoriteit Financiële Markten) eisen en zodoende bekend met self-assessments en risicoanalyses op het gebied van clouddiensten, cybersecurity en governance. De digitalisering en afhankelijkheid ervan, naast de wettelijke controle, maken de vereiste niveaus van continuïteit, efficiency en klantservice erg hoog. 

ICT is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering bij onder toezicht staande organisaties. De toezichthouders eisen dat ICT risico’s adequaat worden beheerst. DeLorentz & Partners helpt deze risico’s te analyseren door middel van een risicoanalyse en kan deze risico’s vervolgens met de juiste beheersmaatregelen mitigeren en beheersen. 

Wij begrijpen dat onder toezicht staande organisaties onderhevig zijn aan wettelijke vereisten. Toezichthouders DNB en AFM verwachten van onder toezicht staande organisaties dat die een risicoanalyse kan opleveren voordat zij besluiten over te gaan tot uitbesteding van ICT-diensten. Wij bieden passende oplossingen en diensten voor Private Equity, Venture Capital, Family Office en Pensioenfondsen op het gebied van Managed Services en Consultancy.

Om onze opdrachtgevers te beschermen geven wij enkel referenties op aanvraag.

Samen veilig werken in de cloud

Robert-Jan Ransdorp