Zorg & Goede doelen

Zorg & Goede doelen hebben een grote verantwoordelijkheid binnen onze samenleving. DeLorentz & Partners heeft als doel om organisaties in deze sector te assisteren bij het opzetten van een uitgedachte ICT omgeving – hierdoor is er meer tijd voor datgene waar het allemaal om draait.

Zorg
Zorg vraagt op diverse niveaus om een ervaren en betrouwbare ICT partner. Vraagstukken rondom persoonsgegevens? Cloud security? Wij assisteren onder meer met het opzetten van een informatiebeveiligingsbeleid en het implementeren van dit beleid in uw ICT omgeving.

Goede doelen
ICT is voor deze organisaties erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het verrichten van onderzoeken of het werven van vrijwilligers. Medewerkers van deze organisaties hebben een veilige werkplek nodig om informatie uit te wisselen, locatie onafhankelijk. Daarvoor is een stabiele ICT omgeving noodzakelijk. DeLorentz & Partners heeft veel kennis opgedaan bij dit type opdrachtgevers en weet de hoed en de rand van verschillende donatieprogramma’s. DeLorentz & Partners biedt voor goede doelen organisaties passende oplossingen en diensten op het gebied van Managed Services, Individuele opdrachten en Consultancy.

Om onze opdrachtgevers te beschermen geven wij enkel referenties op aanvraag.

Altijd en overal verantwoord, veilig en efficiënt kunnen werken zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

Frank Mulder