Professional Services

Bij DeLorentz & Partners, een gedreven familiebedrijf in de ICT-sector, staat onze toewijding aan kenniscapaciteit en groei centraal. Wij begrijpen dat hoogwaardige ICT’ers schaars zijn en bieden jou de kans om deel uit te maken van ons team Professional Services. Deze afdeling is een ondersteunende omgeving waarin wij samenwerken om de juiste specialist op de juiste plek te zetten. Bij DeLorentz & Partners werken wij met professionals op het gebied van Cloud, Security en Netwerk.

Opdrachtgevers:

Is jouw organisatie op zoek naar expertise in specifieke ICT-vakgebieden? Wil je je team tijdelijk uitbreiden, maar worstel je om de juiste persoon te vinden in een competitieve arbeidsmarkt? Bij DeLorentz & Partners begrijpen we de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Wij nemen de tijd om jouw organisatie te leren kennen, want alleen dan kunnen we dat talent identificeren dat niet alleen de benodigde ICT-expertise bezit, maar ook naadloos past in jouw bedrijfscultuur. Onze collega ICT-professionals zijn in vast dienstverband bij onze organisatie, terwijl ze bij jou aan de slag gaan, wat zorgt voor flexibiliteit en expertise van de hoogste kwaliteit. We streven naar langdurige partnerschappen die resulteren in wederzijds succes en groei.

Talent:

Ben je een ICT-professional die streeft naar voortdurende groei, ontwikkeling en nieuwe uitdagingen? Op de afdeling Professional Services zijn wij op zoek naar echte professionals binnen de ICT. Bij DeLorentz & Partners moedigen we je aan om je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden en koppelen je aan uitdagende projecten die perfect aansluiten bij je passie en expertise. Ons doel is om niet alleen te investeren in jouw carrière, maar om jou te laten uitgroeien naar een onmisbare partner in ons team bij Professional Services. Met een vast dienstverband en voortdurend nieuwe uitdagingen streven we naar een duurzame groei, zowel voor jou als voor ons bedrijf. Samen bouwen we aan een sterke toekomst vol kansen en mogelijkheden, terwijl jij je ervaring versnelt vergroot bij gerenommeerde opdrachtgevers. Tijd voor een nieuwe uitdaging? Wij spelen in op de reistijd en willen graag rekening houden met jou.

We houden onze professionals scherp door trainingen en certificeringen.

Margaux Kabalt